top of page
eskuvo.jpg

ESKÜVŐI ÉS MENYASSZONYI SMINK

Egy életre szóló élményért!

Az esküvői smink speciális, hiszen sok feltételnek kell eleget tennie: tökéletesen kell illeszkednie hozzád, jól kell kinéznie élőben és fotón is és fontos, hogy kényelmes legyen, de tartós, hogy kibírja az egész estét, a megható pillanatokat és az időjárást is.

Elengedhetetlen, hogy személyre szabott legyen a smink, hogy arckarakteredhez és színeidhez válasszuk meg és mindenekelőtt szem előtt kell tartani, hogy mi áll a személyiségedhez legközelebb.


A galériában megtekintheted az általam készített esküvői sminkeket.

Az esküvői smink megválasztásánál figyelembe érdemes venni az esküvő többi elemét is: az alapvető stílust, a helyszínt, a ruhát, a kiegészítőket (ékszereket, hajdíszt), a dekorációt, a virágokat.

A próbasmink alatt, minden szempontot át tudunk beszélni, így közösen találjuk meg számodra a tökéletes esküvői sminket!

A menyasszony mellett el tudom készíteni azok sminkjét is, akik igénylik a násznépből, például a koszorúslányok, örömanyák, tanúk sminkjét is. Az esküvő napján a sminket a kért helyszínen készítem el. A legtöbb esküvőt Budapesten és vonzáskörzetében tudom vállalni, vidéki (Budapest közigazgatási határán kívüli) kiszállás menyasszony plusz 3 fő esetén lehetséges.

Foglalás

 

Időpontot egyeztetni a megadott elérhetőségeken lehet. Érdemes megírni a készülődés helyszínét és kezdetét, így rögtön ellenőrzöm, hogy tudom-e vállalni az esküvői sminkedet!

Szabad időpont esetén egy részletes esküvői tájékoztatót küldök, amiben minden fontos információ megtalálható a menyasszonyi smink készítésének menetéről.

Árak

 

Esküvői smink csomagok

Az árak minden esetben tartalmazzák a próbasminket, igény szerint a tincses pillákat,  a vőlegény sminkjét, a kis túlélő csomagot (pl.:rúzs tégelyben, mattító lapocska) és a kisokost (általános bőrápolási tanácsokkal).

1. STUDIO / 55 000 Ft

Próbasmink a Clique Design Studioban + Esküvői smink a Clique Design Studioban

2. BUDAPEST / 65 000 Ft (Budapest közigazgatási határáig)
Próbasmink a Clique Design Studioban + Esküvői smink budapesti kiszállással

3. VIDÉK / 70 000 Ft-tól (Budapest határától, ár kérésre)
Próbasmink a Clique Design Studioban + Esküvői smink vidéki kiszállással
Vidéki kiszállás legalább plusz 3 fő vendégsmink esetén lehetséges. A kiszállási díj figyelembe veszi az útiköltséget és az utazási/rendelkezésre állási időt is!

VENDÉG SMINK / 12 000 Ft/fő
A nagy napon alkalmi smink kérhető a vendégek számára.

 

A próbasmink helyszíne a Clique Design Studio.

A galériában megtekintheted az általam készített esküvői sminkeket.

Az árak érvényesek 2022. decembertől visszavonásig.

Jó készülődést kívánok!

Szlameniczky Zita / SZLAMIZITA

Időpont egyeztetés és árajánlat kérése
arrow&v

Köszönöm! Nemsokára kapcsolatba lépek Veled az esküvői sminkeddel kapcsolatban!

bottom of page