ESKÜVŐI ÉS MENYASSZONYI SMINK

Egy életre szóló élményért!

Az esküvői smink speciális, hiszen sok feltételnek kell eleget tennie: tökéletesen kell illeszkednie hozzád, jól kell kinéznie élőben és fotón is, valamint tartósnak kell lennie, hogy kibírja akár a megható pillanatokat vagy az időjárást is!

Elengedhetetlen az individualizáció, hogy arckarakterünkhöz és színeinkhez válasszuk meg a sminket és mindenekelőtt szem előtt kell tartani, hogy mi áll személyiségünkhöz a legközelebb.


A galériában megtekintheted az általam készített esküvői sminkeket.

Az esküvői sminket minden esetben egy próbasmink előzi meg, ami alatt minden szempontot át tudunk beszélni, így közösen találjuk meg számodra a tökéletes esküvői sminket! A smink megválasztásánál fontos a harmónia megtalálása az esküvő többi elemével is: figyelembe kell venni az alapvető stílust, a helyszínt, a ruhát, a kiegészítőket, az ékszereket, a dekorációt, a virágokat.

A menyasszony mellett el tudom készíteni azok sminkjét is, akik igénylik a násznépből, például a koszorúslányok, örömanyák, tanúk sminkjét is. Az esküvő napján a sminket a kért helyszínen készítem el. A legtöbb esküvőt Budapesten és vonzáskörzetében tudom vállalni, vidéki (Budapest határán kívüli) kiszállás menyasszony plusz 3 fő esetén lehetséges.

Foglalás

 

Időpontot egyeztetni a megadott elérhetőségeken lehet. Érdemes megírni a készülődés helyszínét és kezdetét, így rögtön ellenőrzöm, hogy tudom-e vállalni az esküvői sminkedet!

Szabad időpont esetén egy részletes esküvői tájékoztatót küldök, amiben minden fontos információ megtalálható a menyasszonyi smink készítésének menetéről.

Árak

 

ESKÜVŐI PRÓBASMINK


- Próbasmink a CLIQUE Design Studioban / 20 000 Ft
- Plusz próbasmink / 15 000 Ft


ESKÜVŐI SMINK


- Kiszállás nélkül, a CLIQUE Design studioban készítve / 20 000 Ft
- Budapesti kiszállással / 25 000 Ft
- Vidéki kiszállással (minimum plusz 3 fő esetén) / 30 000 Ft-tól

VENDÉG SMINK


- Alkalmi smink a vendégeknek a nagy napon / 8 000 Ft/fő

ALKALMI SMINK


- Alkalmi smink jegyes/kreatív fotózásra, polgári esküvőre, stb. / 10 000 Ft
 


Az árak minden esetben tartalmazzák igény szerint a bőrápolási tanácsadást, a tincses pillákat, a kis túlélő csomagot és a vőlegény sminkjét!

A próbasmink helyszíne a Clique Design Studio.

Az árak érvényesek 2019. szeptembertől visszavonásig.

Foglalás a 2020-as szezonra 2019. október 1-től.

Jó készülődést kívánok!

Szlameniczky Zita / Szlamizita

Cím

Clique Design Studio
1082 Budapest,
Baross utca 47. II./7.

Kapcsolat

Kövess

+36 20 804 77 84

©2018 by Zita Szlameniczky