top of page

Színtanácsadás

Találjuk meg a legjobb színeidet! A színek és a sminkelés világa egy nagyon jó eszköz, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz - én ebben szeretnék segíteni neked. 

  • Vajon a 12 évszaktípus közül melyik lehetsz? 

  • Melyek a te egyéni színeid és milyen színpaletta emeli ki igazán természetes szépséged? 

  • Milyen színekkel lehet harmonikus a megjelenésed? 

  • Milyen színekkel érhetjük el az üde/kipihent hatást a te esetedben? 

 

Ezekre a kérdésekre együtt keressük majd a választ, én pedig több éves tapasztalatommal segítelek téged.

A színtanácsadás “mellékhatásaként” a színérzéked rohamosan fejlődni fog, a kísérletezés új, izgalmas utakat nyit meg számodra. Egyre bátrabban nyúlsz majd a színekhez és ez új eszközöket ad a kezedbe az önmegvalósításhoz.

 

A színtanácsadás során az alábbi felépítést követjük: 

  1. Színtani alapok - a színek hatása, alapfogalmak. Segítséget adok például abban, hogy hogyan állapítjuk meg, hogy hideg vagy meleg egy szín.

  2. Bevezetés az évszakelméletbe - milyen jellemzőik vannak a színtípusoknak

  3. Évszaktípusod meghatározása - egyedi színpalettád meghatározása

  4. Tanácsok a hétköznapokhoz, a ruhák és kiegészítők választásához. Segítségül hívjuk a Clique Design Studio termékeit, hogy konkrét példákon nézzük meg a színeket.

  5. Átvezetés a színtan használatáról a sminkbe - mire figyelj oda a sminktermékek választásánál és mire használhatod fel a tanultakat.

Nagyon figyelek arra, hogy mindvégig interaktív legyen a tanácsadás, mert így még jobban megmaradnak benned az elhangzottak. A tanácsadás során segítségül hívunk egy egyedi képanyagot is, mellyel könnyen inspirálódhatsz a tanácsadás után is, így biztos, hogy maradandó, könnyen előhívható tudásra tehetsz szert. 

A színtanácsadás kiegészíthető sminktanácsadással, sminkpaletta összeállításával, rúzspróbával. Teljes körű sminktanácsadást önállóan nem szoktam tartani, hiszen minden esetben egy színtanácsadás, és az évszaktípusod meghatározása az, amire a sminktanácsadás épül, ez elengedhetetlen ahhoz, hogy hatékonyan segíthessek. 

Egyéni színtanácsadás (3 óra) / 45 000 Ft

Csoportos színtanácsadás 2-4 fővel (5 óra) / 35 000 Ft/fő

bottom of page